Prosz. Wartość odżywcza w 100 mll produktu gotowego do spożycia: 3,4 G tłuszcz, w tym 1,1 g kwasy nasycone, 1,7 g kwasy jednonienasycone, 0,6 g kwasy wielonienasycone, 456 mg kwas linolowy (LA), 54,7 mg kwas a-linolenowy (ALA), 16,5 mg kwas arachidonowy (AA), 16,5 mg kwas dokozaheksaenowy (DHA), 3,6 mg kwas eikozapentaenowy (EPA); 7,3 g węglowodany, w tym 7,2 g cukry, 7 g laktoza; 0,6 g błonnik, w tym oligosacharydy: 0,48 g GOS, 0,08 g FOS, 0,015 g 3'GL; 1,3 g białko, w tym 2 mg L-karnityna; 58 mg wit. A, 1,45 mg wit. D, 1,2 mg wit. E, 5,6 mg wit. K, 8,2 mg wit. C, 0,07 mg tiamina, 0,14 mg ryboflawina, 0,43 mg niacyna, 0,055 mg wit. B6, 8 mg kwas foliowy, 0,16 mg wit. B12, 1,8 mg biotyna, 0,53 mg kwas pantotenowy, 22,1 mg sód, 83 mg potas, 55 mg chlorek, 58 mg wapń, 33 mg fosfor, 6,6 mg magnez, 0,53 mg żelazo, 0,48 mg cynk, 0,050 mg miedź, 0,003 mg mangan, Ł 0,006 mg fluorek, 2,5 mg selen, 13 mg jod, 21 mg cholina, 7,2 mg inozytol, 0,2 g pozostałe oligosacharydy GOS. Płyn. Wartość odżywcza w 100 mll produktu gotowego do spożycia: 3,4 G tłuszcz, w tym 1,5 g kwasy nasycone, 1,2 g kwasy jednonienasycone, 0,7 g kwasy wielonienasycone, 541 mg kwas linolowy (LA), 52,2 mg kwas a-linolenowy (ALA), 16,5 mg kwas arachidonowy (AA), 16,5 mg kwas dokozaheksaenowy (DHA), 3,6 mg kwas eikozapentaenowy (EPA); 7,4 g węglowodany, w tym 7,2 g cukry, 7 g laktoza; 0,6 g błonnik, w tym oligosacharydy: 0,48 g GOS, 0,08 g FOS, 0,015 g 3'GL; 1,3 g białko, w tym 2,1 mg L-karnityna; 58 mg wit. A, 1,4 mg wit. D, 1,1 mg wit. E, 4,1 mg wit. K, 10 mg wit. C, 0,07 mg tiamina, 0,14 mg ryboflawina, 0,43 mg niacyna, 0,055 mg wit. B6, 8 mg kwas foliowy, 0,16 mg wit. B12, 1,8 mg biotyna, 0,53 mg kwas pantotenowy, 25 mg sód, 88 mg potas, 54 mg chlorek, 42 mg wapń, 34 mg fosfor, 5,3 mg magnez, 0,53 mg żelazo, 0,51 mg cynk, 0,052 mg miedź, 0,003 mg mangan, Ł 0,006 mg fluorek, 3 mg selen, 12 mg jod, 22 mg cholina, 2,3 mg nukleotydy, 7,2 mg inozytol, 0,2 g pozostałe oligosacharydy GOS. Płyn RTF. Wartość odżywcza w 100 mll produktu gotowego do spożycia: 3,4 G tłuszcz, w tym 1 g kwasy nasycone, 1,6 g kwasy jednonienasycone, 0,7 g kwasy wielonienasycone, 552 mg kwas linolowy (LA), 53 mg kwas a-linolenowy (ALA), 16,5 mg kwas arachidonowy (AA), 16,5 mg kwas dokozaheksaenowy (DHA), 3,6 mg kwas eikozapentaenowy (EPA); 7,3 g węglowodany, w tym 7,2 g cukry, 7 g laktoza; 0,6 g błonnik, w tym oligosacharydy: 0,48 g GOS, 0,08 g FOS; 1,3 g białko, w tym 2 mg L-karnityna; 58 mg wit. A, 1,44 mg wit. D, 1,3 mg wit. E, 5,5 mg wit. K, 9,2 mg wit. C, 0,07 mg tiamina, 0,13 mg ryboflawina, 0,43 mg niacyna, 0,05 mg wit. B6, 8,7 mg kwas foliowy, 0,16 mg wit. B12, 1,9 mg biotyna, 0,53 mg kwas pantotenowy, 23 mg sód, 86 mg potas, 51 mg chlorek, 50 mg wapń, 36 mg fosfor, 5,4 mg magnez, 0,53 mg żelazo, 0,48 mg cynk, 0,050 mg miedź, 0,003 mg mangan, Ł 0,006 mg fluorek, 2,5 mg selen, 13 mg jod, 22 mg cholina, 7 mg inozytol, 0,2 g pozostałe oligosacharydy GOS.
Komentarze [0]